..:: Mrs Diana ::..

By: Mrs Diana

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 15-Oct-2008 12:43 Email | Share | | Bookmark
Salam Aidilfitri 1429H

d'pagi raya
 
 
View all 13 photos...
Salam aidilfitri 1429.. Tema thn ni 'Blue'... 1 family sume beli kain kaler biru...Dis year turn beraya di Gombak...


Sunday, 20-Jul-2008 11:19 Email | Share | | Bookmark
..:: 11th Convocation Ceremony ::..

pre convo
pre convo
best friend
View all 25 photos...
Akhirnya... berjaya juga menamatkan pengajian selama 3 thn... Bermula dari mei 2005, byk pengalaman dan dugaan bile jd student nurse.. Memula rase xnak jd nurse bile dh tau nak jd nurse ni bknnye senang.. tgk kt hospital, nurse ni tulis2 je.. hehehe.. rupe2nye byk nk kene blaja... kene tabahkan ati jgak nak study.. 1st semester mmg main2 lagi, pointer pun kurang 3.00 .. bile tgk ramai kwn2 yg 3.00 ke atas, start 2nd semester dh mula nak study btul2.. klau org lain bole, knp kite x bole kan.. dari situ pointer mule naik n naik.. dpt la empat Dean Certificate.. alhamdulillah...

Sekalung penghargaan saya berikan kepada lecturer saya antaranya Pn Siti Awa, Pn Dayang Annie, Pn Rosniza, Pn Patimah .. Rakan2 yg byk beri sokongan Azhani ( Best Student Faculty), Dieha, Hajar Senin & Pitrah.. from 1st semester till now, mmg u ol best la.. miss u ol laaa Kwn2 yang lain, xdpt nak listkan name u ol, Batch 2 2005/2008..

Trillion thanks to my luvly family especially my mum, abah, ummi, my MIL, my SIL(eja), adik n my maid... Mereka byk berkorban n mereka bg yg terbaik utk saya.. and olso for My Luvly Husband.. Dia sgt memahami saya & Dia slalu sokong saya n bg semangat utk jd org yg berjaya.. TQ Luv u..

Now, saya dah mencapai ape yg saya usahakan selama 3 thn yang penuh bermakna ni... Buat mase ni keje dulu n tmbah pengalaman n knowledge.. Then baru nak smbg study ke, post basic ke...



Tuesday, 24-Jun-2008 16:36 Email | Share | | Bookmark
Last Day at SIIUC

My luvly lecturer & Dean of FSKS
before exam
My lecturer n oso my mentor Pn Patimah
View all 6 photos...
Yahooo..... Setelah berjuang selama 3 tahun akhirnya, hari ini adalah hari terakhir saya di kolej.. hari ni jgak adalah hari yang paling penting utk menentukan saya layak atau tidak bertugas sebagai JURURAWAT yang berdaftar.. Inilah saat yg mendebarkan bagi seorang pelatih jururawat yang akan menamatkan pengajiannye... hehehe.. Alhamdulillah, soalan nye mcm biase la.. Mmg confirm susah n confius dgn multiple choice question nye.. Mmg semuanya jawapanye & memerlukan critical thinking dlm memilih jawapannya... ONLY 1... Hari ni juga hari yg paling sedih coz lpas ni semua ade komitmen masing dgn career.. ade yg nak pegi keje kt Arab, nak future study, nak kawen, nak dpt baby, nak pregnant, nak keje n mcm2 lagi.. next month jumpe lg coz nak ambik segulung DIPLOMA..
CONVOCATION la...hehehe


Thursday, 12-Jun-2008 15:11 Email | Share | | Bookmark
Eastern Malaysia Trip

Taman Tamadun Islam
 
Masjid Kristal
View all 6 photos...
Date : 12 June 2008 till 15 June 2008
Kuantan, Kuala Terengganu & Kota Bharu


Kerja sambil cuti2 ke negeri2 pantai timur (Pahang, Terengganu & Kelantan). Teman my husband & nk release tension coz final exam Malaysia Nursing Board coming soon ..Sambil2 tu mmg nak ke Kelantan.. Mmg nak borong sutera coz next month nak convo n beli skali baju raye thn ni .. Tu pun klau dpt cuti raya leh la sakan nak tempah baju raya.. Keje pun bkn office hour, keje shift mmg xtentu cuti.. Baru2 keje ni, mmg susah nak apply cuti .. Tapi klau dpt cuti tu mmg rezeki .. Biase la kaum2 hawa ni mmg minat nak beli tudung n batik sutera yg murah sgt2 kt sane klau nak compare kan dgn Terengganu n KL.. Dpt la beli sutera for my mom, MIL, SIL..





Sunday, 2-Mar-2008 09:27 Email | Share | | Bookmark
2nd Honeymoon ~ Bali

 
 
 
View all 36 photos...
Akhirnya smpai jgak ke Bali. Lama sgt tringin nak ke sane, tapi rezeki tu lmbat skit.. Cuti pun susah..Hmm student lg kan, mcm2 nak kene settle dulu.. class, praktikal la, exam lg then baru bleh curi2 time nak honeymoon lg... Anyway trillion thanks to My Luvly Husband. Luv U so Muchhhh...

Date : 2 Mac - 5 Mac 2008

Monkey Forest Sanctuary, Bali


Lunch @Kintamani, Bali


Pura, Bali


Sunset @ Jimbaran, Bali


Reggae Room @ Hard Rock Hotel Bali


Bali Coffee


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net